Έλαια

Έλαια

Ελαια είναι πτητικές ουσίες που απομονώνονται μέσω μιας διεργασίας, όπως η απόσταξη, από ένα αρωματικό φυτό ενός συγκεκριμένου φυτικού είδους. Το αιθέριο έλαιο φέρει, συνήθως, το όνομα του φυτικού είδους από το οποίο έχει προκύψει, π.χ. ριγανέλαιο.

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση: Λίστα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
 ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (FISH OIL)
ΩΦΕΛΕΙΑ ΛΗΨΗΣ ΣΥΜΠΛHΡΩΜΑΤΩΝ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟΥ  Υγεία της Καρδιάς  Έχει αποδειχθεί ότι τα ιχθυέλαια έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία της καρδιάς, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα:  • Επηρεάζει θετικά την ισορροπία των λιπών..
5,00€
Άνευ ΦΠΑ: 5,00€
Acacia abyssinica (Ακακία η αβησσυνιακή)
Το φυτικό έλαιο Αβησσυνίας είναι ένα σπάνιο έλαιο που μας έρχεται από την Ν. Αφρική. Ειδικότερα ενδείκνυται στην παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ λόγω της λείας υφής των προϊόντων στην κατασκευή των οποίων συμμετέχει. Ειναι ιδανικό γι..
5,20€
Άνευ ΦΠΑ: 5,20€
Caviar cream
  50ml ..
14,00€
Άνευ ΦΠΑ: 14,00€
COOL WATER
 Αρωματικο Έλαιο Cool Water 10ml ..
4,00€
Άνευ ΦΠΑ: 4,00€
HOLIDAY CANDY
 Αρωματικο Έλαιο Holiday Candy 10ml ..
4,00€
Άνευ ΦΠΑ: 4,00€
MACUN
Το Epimedium Macun είναι ένα 100% φυτικό προϊόν που βασίζεται στα δώρα της φύσης. Ένα φυτικό βιάγκρα που από τη μια προσφέρει αποτελέσματα αντίστοιχα με αυτά του χημικού βιάγκρα και από την άλλη απαλλάσσει από το άγχος του κινδύνου κ..
39,50€
Άνευ ΦΠΑ: 39,50€
ΑΒΟΚΑΝΤΟ (AVOCADO)
Tο αβοκάντο είναι φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες και ολιγοστοιχεία και γι’ αυτό ιδιαίτερα θρεπτικό για τον οργανισμό μας. Eπιπλέον, διευκολύνει το σώμα να απορροφήσει περισσότερα λιποδιασπώμενα συστατικά από τις τροφές, όπως A και B καροτίνη, λου..
6,50€
Άνευ ΦΠΑ: 6,50€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
ΑΓΓΟΥΡΙ (CUCUMBER)
ΑΓΓΟΥΡΙ   Είναι πλούσιο σε Ω6 λιπαρά οξέα καθώς και στις βιταμίνες Β1 και C. Έχει αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες.  Δρα αποτοξινωτικά, προλαμβάνει την γήρανση  και προσφέρει βαθύ καθαρισμό απομακρύ..
4,70€
Άνευ ΦΠΑ: 4,70€
ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ (HONEYSUCKLE)
Περιέχει πολυσακχαρίτες και πολυφενολικές ενώσεις που εμποδίζουν την ενεργοποίηση των ανθρώπινων αιμοπεταλίων. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο, και κάλιο. Είναι αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδες, αντισπασμωδικό, καθαριστικό,..
8,20€
Άνευ ΦΠΑ: 8,20€
ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ( Wild Rose)
Κυνόροδα, οι θεραπευτικοί καρποί της αγριοτριανταφυλλιάς Τα κυνόροδα μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και ουροποιητικό σύστημα, στη θεραπεία της αρθρίτιδας και στην αντιμετώπιση ουλών στο δέρμα. Το τσάι με κυνόροδα μπορεί να χρησιμοπ..
10,00€
Άνευ ΦΠΑ: 10,00€
ΑΛΛΑΝΤΙΝ (ALADDIN)
 Αρωματικο Έλαιο Αλλαντίν 10ml ..
4,00€
Άνευ ΦΠΑ: 4,00€
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ (ALOE VERA)
    H ιατρική ιστορία του λαδιού αυτού χάνεται μέσα στους αιώνες. Έχουν βρεθεί αναφορές του σε Αιγυπτιακά ιερογλυφικά 3.500 χρόνια πριν. Περιέχει 96% νερό και στο υπόλοιπο 4% βρίσκονται τα θαυματουργά συστατικά του. Η αλό..
4,70€
Άνευ ΦΠΑ: 4,70€