Φυτικά

Φυτικά
Εμφάνιση: Λίστα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
 ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ (FISH OIL)
ΩΦΕΛΕΙΑ ΛΗΨΗΣ ΣΥΜΠΛHΡΩΜΑΤΩΝ ΙΧΘΥΕΛΑΙΟΥ  Υγεία της Καρδιάς  Έχει αποδειχθεί ότι τα ιχθυέλαια έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία της καρδιάς, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα:  • Επηρεάζει θετικά την ισορροπία των λιπών..
5,00€
Acacia abyssinica (Ακακία η αβησσυνιακή)
Το φυτικό έλαιο Αβησσυνίας είναι ένα σπάνιο έλαιο που μας έρχεται από την Ν. Αφρική. Ειδικότερα ενδείκνυται στην παρασκευή προϊόντων μακιγιάζ λόγω της λείας υφής των προϊόντων στην κατασκευή των οποίων συμμετέχει. Ειναι ιδανικό γι..
5,20€
MACUN
Το Epimedium Macun είναι ένα 100% φυτικό προϊόν που βασίζεται στα δώρα της φύσης. Ένα φυτικό βιάγκρα που από τη μια προσφέρει αποτελέσματα αντίστοιχα με αυτά του χημικού βιάγκρα και από την άλλη απαλλάσσει από το άγχος του κινδύνου κ..
39,50€
ΑΒΟΚΑΝΤΟ (AVOCADO)
Tο αβοκάντο είναι φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες και ολιγοστοιχεία και γι’ αυτό ιδιαίτερα θρεπτικό για τον οργανισμό μας. Eπιπλέον, διευκολύνει το σώμα να απορροφήσει περισσότερα λιποδιασπώμενα συστατικά από τις τροφές, όπως A και B καροτίνη, λου..
6,50€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ( Wild Rose)
Κυνόροδα, οι θεραπευτικοί καρποί της αγριοτριανταφυλλιάς Τα κυνόροδα μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και ουροποιητικό σύστημα, στη θεραπεία της αρθρίτιδας και στην αντιμετώπιση ουλών στο δέρμα. Το τσάι με κυνόροδα μπορεί να χρησιμοπ..
10,00€
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ (ALOE VERA)
    H ιατρική ιστορία του λαδιού αυτού χάνεται μέσα στους αιώνες. Έχουν βρεθεί αναφορές του σε Αιγυπτιακά ιερογλυφικά 3.500 χρόνια πριν. Περιέχει 96% νερό και στο υπόλοιπο 4% βρίσκονται τα θαυματουργά συστατικά του. Η αλό..
4,50€
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΒΟΥΤΥΡΟ (ALOE BUTTER)
  ΧΡΗΣΕΙΣ Αλόη Βούτυρο έχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες για ξηρό σκασμένο δέρμα. Είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου και τήκεται κατά την επαφή με το δέρμα. – Ενυδατικό και επανορθωτικό της επιδερμίδας. – Προστατεύει το λι..
65,00€
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΧΥΜΟΣ (ALOE VERA JUICE)
Ιδιότητες Καθαρός χυμός αλόης βέρα για τόνωση όλου του οργανισμού. Υποστηρίζει και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ιδανικός για όσους θέλουν να αυξήσουν την απόδοσή τους και τα επίπεδα της ενέργειάς τους, αλλά και για όσους θέλουν να μειώσο..
25,00€
ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ
Το Αμυγδαλέλαιο περιέχει: βιταμίνες Α - Ε - Β1 - Β2 - Β6 τα ιχνοστοιχεία    Τα παραπάνω το καθιστούν έναν από τους πολυτιμότερους θησαυρόούς   για το δέρμα και τα μαλλιά μας    Απλώνοντάς το στ..
4,00€
ΑΡΑΧΙΔΕΛΑΙΟ.((Groundnut Oil ή Peanut Oil)
Το Αραχιδέλαιο, θεωρείται ένα λάδι ιδανικό για τη περιποίηση της πολύ ξηρής επιδερμίδας. Είναι ένα από τα φυτικά έλαια που ενυδατώνουν, χωρίς ταυτόχρονα να φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας (noncomedogenic). Εισχωρεί βαθειά στο δερμα, πα..
6,40€
ΑΡΓΚΑΝ (ARGAN OIL)
  Το έλαιο Αργκάν  είναι ένα σπάνιο έλαιο που εξάγεται από τα κουκούτσια του φρούτου της Argania Spinosa (δέντρο Αργκάν), που φύεται στο Μαρόκο. Πλούσια πηγή σημαντικών λιπαρών οξέων και βιταμινών Α και Ε αποτελεί ένα αληθινό σύμ..
11,00€
Σύμφωνα με 1 κριτικές.
ΑΡΝΙΚΑ (ARNICA)
την άρνικα χρησιμοποιούμε για την θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, νευραλγιών,αιματωμάτων,διαστρεμμάτων,των εξαρθρώσεων για μώλωπες & οιδήμάτα ,θλάσεων αλλά και των ρευματοειδών πόνων ,αρθρώσεων και μυών Για άμεση ανακούφι..
6,00€