Βιολογικά

Βιολογικά

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση: Λίστα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
COOL WATER
 Αρωματικο Έλαιο Cool Water 10ml ..
4,00€
HOLIDAY CANDY
 Αρωματικο Έλαιο Holiday Candy 10ml ..
4,00€
ΑΓΓΟΥΡΙ (CUCUMBER)
ΑΓΓΟΥΡΙ   Είναι πλούσιο σε Ω6 λιπαρά οξέα καθώς και στις βιταμίνες Β1 και C. Έχει αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες.  Δρα αποτοξινωτικά, προλαμβάνει την γήρανση  και προσφέρει βαθύ καθαρισμό απομακρύ..
4,70€
ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ (HONEYSUCKLE)
Περιέχει πολυσακχαρίτες και πολυφενολικές ενώσεις που εμποδίζουν την ενεργοποίηση των ανθρώπινων αιμοπεταλίων. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο, και κάλιο. Είναι αντιβακτηριακό, αντιφλεγμονώδες, αντισπασμωδικό, καθαριστικό,..
8,20€
ΑΛΛΑΝΤΙΝ (ALADDIN)
 Αρωματικο Έλαιο Αλλαντίν 10ml ..
4,00€
ΑΜΑΜΕΛΙΣ (AMAMELIS)
Λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης του, τo έλαιο Αμαμελίδας χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την καταπολέμηση των σπυριών (ακόμα και εκείνων που προκαλούν οι παιδικές ασθένειες) και για την αντιμετώπιση της ακμής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αμυχές, ..
6,40€
ΑΡΚΕΥΘΟΣ (JUNIPERBERRY)
Ο Άρκευθος ή Άγριο Κυπαρισσι (Juniperberry) προέρχεται από το φυτό με την κοινή ονομασία Juniperus Communis. Το αιθέριο έλαιο του Άρκευθου προέρχεται από απόσταξη ατμού των σπόρων του και έχει ένα φρέσκο, βαλσάμικο, ξυλώδες και γλυκό άρωμα. Τ..
9,00€
ΑΡΚΕΥΘΟΣ, (JUNIPERUS COMMUNIS)
Ανθίζει Μάιο και Ιούνιο. Για τις θεραπευτικές ιδιότητες χρησιμοποιούνται οι ξηροί ώριμοι καρποί. Αυτοί συλλέγονται το Φθινόπωρο, όταν είναι ώριμοι αλλά δεν έχουν συρρικνωθεί. Ξηραίνονται αργά στη σκιά για να μην χάσουν το έλαιο που περιέχουν. Το α..
8,20€
ΑΧΙΛΛΕΑ (Achillea Millefolium)
Βοτανολογική Ονομασία: Achillea Millefolium Η Αχιλλέα είναι σήμερα αναγνωρισμένο θεραπευτικό φυτό. Περιέχει βασικές ουσίες που βοηθούν την παραγωγή χολής και έχουν αντιβακτηριδιακή και μυοχαλαρωτική δράση. Ακόμα οι ουσίες που περιέ..
0,00€
ΑΧΙΛΛΕΑ Η ΑΧΙΛΕΙΑ (ΑΓΡΑΨΙΘΙΑ)
Η Αχιλλέα είναι επίσης γνωστή και ως χιλιόφυλη ή αγριαψιθιά (Achillea millefolium). Το επίσημο όνομα της το έλαβε από τον ήρωα της ελληνικής μυθολογίας τον Αχιλλέα, ο οποίος επάλειψε τις πληγές του με αυτό το φυτό.Είναι ένα αρωματικό,..
8,70€
ΒASMATI (ΒΙΟ)
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ   Ινδικό μακρύκκοκο ρύζι από την περιοχή των Ιμαλαϊων. Παραδοσιακά συνοδεύει μαγειρευτά πιάτα με κάρυ. Ιδανικό για ριζότο.   Διαθρεπτικές πληροφορίες ανά 100 g προϊόντος: Ενερ..
3,50€
ΒΑΛΣΑΜΟ (HYPERICUM)
διουρητικό, επουλωτικό, εμμηναγωγό και αιμοστατικό. Tο Mεσαίωνα αποδόθηκαν στο φυτό μαγικές ιδιότητες, ιδιαίτερα μάλιστα αν η συλλογή του γινόταν στις 24 Iουνίου, τη μέρα που εορτάζεται η μνήμη του Iωάννη του Προδρόμου. Σύμφωνα με λαϊκές δοξασίες,..
6,00€