Σπόροι

Σπόροι
Εμφάνιση: Λίστα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
ΒASMATI (ΒΙΟ)
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ   Ινδικό μακρύκκοκο ρύζι από την περιοχή των Ιμαλαϊων. Παραδοσιακά συνοδεύει μαγειρευτά πιάτα με κάρυ. Ιδανικό για ριζότο.   Διαθρεπτικές πληροφορίες ανά 100 g προϊόντος: Ενερ..
3,50€
ΙΠΠΟΦΑΕΣ (Hippophae rhamnoides)
Το όνομά του το οφείλει στα στρατεύματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που παρατήρησαν ότι τα άρρωστα και τραυματισμένα άλογα που έτρωγαν τα φύλλα και τους καρπούς του φυτού ανάρρωναν γρηγορότερα, αποκτούσαν περισσότερη δύναμη, ενώ το τρίχωμά τους δ..
3,00€
ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΧΟΝΤΡΑ (ΝΟΥΝΤΛΣ)
Ζυμαρικά από ρύζι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ   ..
3,20€
ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΨΙΛΑ(ΝΟΥΝΤΛΣ)
Ζυμαρικά από ρύζι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ   ..
3,20€
ΦΑΚΗ BELUGA (ΒΙΟ)
  ΦΑΚΕΣ ΜΠΕΛΟΥΓΚΑ (500gr) Οι φακές μπελούγκα είναι εξαιρετικά νόστιμες, χαρακτηρίζονται ως το χαβιάρι της φακής και μια ιδιότητά τους είναι ότι χωνεύονται πιο εύκολα από τις κλασσικές φακές. Οι φακές beluga δε θέλουν μούλιασμα από..
4,80€
Σύμφωνα με 2 κριτικές.
ΦΑΣΟΛΙ ΑΖΟΥΚΙ (ΒΙΟ)
ΦΑΣΟΛΙ ΑΖΟΥΚΙ (AZUKI) ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ   ..
4,10€
ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΓΧΡΩΜΑ (ΒΙΟ)
  ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ Mία gourmet ποικιλία φασολιών με χαρακτηριστική γεύση κάστανου ιδανικοί για σαλάτα.   Διαθρεπτικές πληροφορίες ανά 100 g προϊόντος: Ενεργειακή Aξία: 253 kcal / 1061..
4,50€
ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ (ΒΙΟ)
  ΦΑΣΟΛΙA ΚΟΚΚΙΝΑ Τα κόκκινα φασόλια με την χαρακτηριστική γεύση συνήθως χρησιμοποιούνται σε σαλάτες. Τοποθετήστε τα φασόλια σε νερό να μουλιάσουν για μερικές ώρες πριν το βράσιμο.   Διαθρεπτικές πληροφορίες ανά 1..
3,60€