Ρύζι

Ρύζι
Εμφάνιση: Λίστα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
ΒASMATI (ΒΙΟ)
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ   Ινδικό μακρύκκοκο ρύζι από την περιοχή των Ιμαλαϊων. Παραδοσιακά συνοδεύει μαγειρευτά πιάτα με κάρυ. Ιδανικό για ριζότο.   Διαθρεπτικές πληροφορίες ανά 100 g προϊόντος: Ενερ..
3,50€
ΡΥΖΙ ΑΓΡΙΟ (ΑΜΕΡΙΚΗΣ)
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως. Ρύζι Άγριο: Είναι ένα υδρόφιλο φυτό που καλλιεργείται στη&nbs..
9,00€
ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ (ARBORRIO)
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως.   Ρύζια  Αρμπόριο & Carnaroli με ..
3,00€
ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως. Ρύζι Γλασσέ. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπ..
1,30€
ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως. Ρύζι Καρολίνα. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του..
1,40€
ΡΥΖΙ ΚΑΣΤΑΝΟ (ΜΑΥΡΟ)
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως. Ρύζι καστανό μερικώς αναποφλοίωτο. Στο ρύζι αυτό κατά τη..
2,90€
ΡΥΖΙ ΚΙΤΡΙΝΟ (PARBOILED)
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως. Ρύζι Parboiled. Είναι προβρασμένο με υποκίτρινο χρώμα και το ..
1,30€
ΡΥΖΙ ΜΠΑΣΜΑΤΙ (BASMATI)
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως. Ρύζι Μπασμάτι. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μακρ..
3,50€
ΡΥΖΙ ΝΥΧΑΚΙ
  Το ρύζι είναι ένα από τα βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας: τα δυο είδη του αποτελούν το ένα πέμπτο των συνολικά καταναλισκόμενων θερμίδων παγκοσμίως. Ρύζι Νυχάκι. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μακρύσ..
1,30€
ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΑ (ΒΙΟ)
ένα σνακ πλούσιο σε υδατάνθρακες που θα σας γεμίσει ενέργεια. πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος B που βοηθούν στο νευρικό σύστημα και στην αποτροπή του οργανισμού από την κόπωση. Κάθε ρυζογκοφρέτα έχει μόνο 30 θερμίδες και είναι πολύ χ..
1,80€
ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΧΟΝΤΡΑ (ΝΟΥΝΤΛΣ)
Ζυμαρικά από ρύζι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ   ..
3,20€
ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΨΙΛΑ(ΝΟΥΝΤΛΣ)
Ζυμαρικά από ρύζι ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ   ..
3,20€