Η Φύση

blog-thumb

Σχετικά με την Εταιρεία μας

Η ΦΥΣΗ (επωνυμία ΦΥΣΗ Ι.Κ.Ε.) είναι επιχείρηση με έδρα στην Ελλάδρα δραστηριοποιείται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους (Αριστοτέλους 23) και στο Καπάνι στην οδό Βλάλη 1.
Η εταιρεία μας ασχολείται με το εμπόριο & την παραγωγή αγνών φυσικών και βιολογικών προϊόντων τα οποία σας τα διαθέτουμε σε προσιτές τιμές.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να ενημερωθείτε για τις ιδιότητες τους και τα οφέλη για την υγεία μας. Μπορείτε επίσης πολύ εύκολα να κάνετε τις online αγορές σας και να επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών που σας παρέχουμε.

Στη διάθεσή σας,
Δημήτρης Γκούμας & Συνεργάτες

blog-thumb

Σε εμάς θα βρείτε

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια ευρεία γκάμα βοτάνων, μπαχαρικών, αρωματικών φυτών, ροφημάτων, μελιών, δημητριακών, όσπριων, φυτικών ελαίων, καλλυντικών και γενικότερα προϊόντα από την ελληνική και όχι μόνο γη...

Με τα αυστηρότερα κριτήρια επιλέγουμε για εσας και την οικογένεια σας τα αγνότερα και ποιοτικότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
Η γνώση μας γύρω απο τα προϊόντα της φύσης και τις ευεργετικές τους ιδιότητες μπορεί να σας δώσει λύσεις για να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή και να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε όλα τα μυστήρια γύρω από την διατροφή & την καταπολέμηση προβλημάτων, όσο και τις νέες εναλλακτικές μορφές θεραπείας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Βλάλη 1 - Καπάνι
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Αριστοτέλους 23
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Σε εμάς θα βρείτε+

Βότανα & Μπαχαρικά

+

Φυσικά Καλλυντικά

+

Έλαια & Βάμματα

+

Τροφές