Η Φύση

blog-thumb

Λίγα Λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η ΦΥΣΗ δραστηριοποιείται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους (Αριστοτέλους 23) και στο Καπάνι στην οδό Βλάλη 1.
Η εταιρεία μας ασχολείται με το εμπόριο & την παραγωγή αγνών φυσικών και βιολογικών προιόντων τα οποία σας τα διαθέτουμε σε προσιτές τιμές.

Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να αναζητήσετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν και να ενημερωθείτε για τις ιδιότητες τους και τα οφέλη για την υγεία μας. Μπορείτε επίσης πολύ εύκολα να κάνετε τις online αγορές σας και να επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών που σας παρέχονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Στη διάθεσή σας,
Δημήτρης Γκούμας & Συνεργάτες

blog-thumb

Σε εμάς θα βρείτε

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια ευρεία γκάμα βοτάνων, μπαχαρικών, αρωματικών φυτών, ροφημάτων, μελιών, δημητριακών, όσπριων, φυτικών ελαίων, καλλυντικών και γενικότερα προιόντα από την ελληνική και όχι μόνο γη...

Με τα αυστηρότερα κριτήρια επιλέγουμε για εσας και την οικογένεια σας τα αγνότερα και ποιοτικότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
Η γνώση μας γύρω απο τα προιόντα της φύσης και τις ευεργετικές τους ιδιότητες μπορεί να σας δώσει λύσεις για να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή και να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας που σας ταλαιπωρούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσετε όλα τα μυστήρια γύρω από την διατροφή & την καταπολέμηση προβλημάτων, όσο και τις νέες εναλλακτικές μορφές θεραπείας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.


Σε εμάς θα βρείτε

200

Βότανα

100

Μπαχαρικά

980

Προιόντα